Lester är lös.

Moi.

Jag avgudar mig själv, jag gör det. Efter lite tanketid så publicerar jag några rader som rycker med sig ryckningar i byxan, likväl vattenfall. Om ni förstår vad jag menar, men det behöver jag aldrig påpeka eftersom jag är som en öppen bok.

Snälla vänen, vad tar du dig till ? Du luktar vedervärdig sill.
Rosenrasande och ignorant, beter du dig likt största klant.
Far och flyger som en liten stofil,när du borde blicka framåt, och gå dina mil.
Lasten blir dig en börda så säg, när du alltid väljer fel väg.
Mina rapattack var i högsta klass, med dina ord är i höjd med kass!

I ytterkant kan tillläggas att min svenska är i övre skiktet.

Ja man kanske ska skriva något från vardagen också.... Huuuuuummmmm, ja i helgen var Lena och Fredde och hälsade på. Det var roligt. Vi hittade på en massa saker. Rent ekonomiskt för min del så är man inte så Bill Gates liknande, men det löste sig :) Dock fick jag träffa Musse Pigg, faktiskt lite blygsamt, eftersom jag var 20 år äldre än allaq dom andra som gick fram. Jag är stolt och står för det mötet till 100 %, lukta gott gjorde denne också .

Baraaaapappppppa.....chalalaa...


Idag så är det rätt sugit, har inte så mycket för mig, ska väl städa upp på rummet för att sedan bryta mig ut ur rummet och diska, skattswein har man tagit reda på också.... Imorgon börjar jag jobba, och jag skulle bli jävligt glad om jag blev rik snart, så vi kommer in i gammla dager, sucka!

Finns däran något att tillägga ? Jag kanske åker hem i helgen istället, men vet inte om jag jobbar så således visas det.

Viste ni för övrigt att Krakow är en stad i  Polen ? Sug i er vänner, så ni får någon form av visdom, nu när jag sitter full med det. Sug i er alltid, sug i er alltid. Som jag har snappat upp ALLT, jag är så jävla smart. hihi.


Nä nu ska jag inviga mitt liv med aktiviteter, vad sägs som att du också testar på det ? För så jävla bra var inte det här så att du kan komma och säga, åhhh vet du vad jag gjorde idag? Näää svarar mongisen du pratar med... Jag läste magnus blogg, öhhhh ok svarar mongisen.

Synes när ma råkes. Kyss på pullan. 

RSS 2.0