Kemeijkt

Hola seniors eller nåt.


Mitt språk är väldigt utbrett har jag kommit fram till.

Då har man betat av tis - lördag med form av alkohol och festival.


Tisdags fyllde som sagt Simon år, han fick en fläkt och vad jag trodde en bärplockare av mig, bärplockaren var inte en bärplockare, det var en sak man hedde ur vatten ur båten med, vilken tur han har ! =) Drack lite skumpa och nafsa i sig tårta, mmmm.


Onsdagen var man uppe med tuppen, skulle åka till något som kallade sig själv för fred och kärlek. Första freden man läste om var ett knivslagsmål utanför campingen, GRYMT GRYMT sa grisen !!!

När vi kom fram så hade man redan tagit sig några öl/cider så det snurra på bra, men den där jävla solen som skulle komma visa sig som en liten festivaldödare var självklart uppe i högsta hugg. Första folket man träffa på var Hjo-bor, hahaha... Dom var lite luriga dom, de drack och de drack och de drack, ingen trodde att det fanns något stopp i dom. Klockan 15.00 stod det klart att de högljudaste på campingen var våra grannar, topnotch! Hahaha,  det roliga i det var ju faktiskt att det fanns ett stopp i dom, för torsdagen och fredagen sov dom bort, jävla Hjord-bor!!! Så våra grannar var väl inte de man suktar efter på en festival men säger det funkar.

Sedan hände det inte så mycket mer den dagen, vi var och snurra på bara.


Torsdagen vaknar man upp klockan 08.00, varför månne någon tro ? Jooo jag vet, EN JÄVLA SOL arbetade som en jävla idiotiskt kas helvetes jävlar. Uppskattningsvis var det 50-60 grader i tältet och jag var tvungen att fråga Simon om det hade regnat under natten, det hade det inte... Farbror Magnus svettades liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite. Död åt solen. Kul att solen tog mer på en än vad alkoholen, solsting är inget att må gott över :P In på området kika Winnerbäck och sånt, öl-tält rekomenderas = )



Fredagen och lördagen såg väl lika dan ut, men jag är så fruktansvärt nöjd över mig själv att jag inte har en enda minneslucka, antagligen har man väl solen att tacka. Kunde inte gå på alla cylindrar ;)


Nä nu blickar man framåt och glömmer allt negativt som hänt. Nu kör vi =)


Ha det bra muffinseliten

kyss

Counting all the assholes in the room, Well I´m definitely not alone

Morgentaken som dom hade sagt i Tyskland, antar jag.

Ähhhh jag är inte klar med städningen, men ska iväg nu och göra det sista, vilken svinstia!!!!


Sen ska jag chilla lite om jag hinner men jag antar att det blir stressen number one.  23 Juni, det är något alldeles extra med denna dag, Vad kan det vara ? HUUUUUUM, ja just ja... SIMON RÖDEN 20 FRISKA ÅR!!
Ska dit och göra mig hemmastad genom att käka tårta och dricka Champagne, topnotch or not ? Har ju försökt med världens coolaste födelsedagspresent till han men det lär inte gå, lite kär han skulle bli i mig ? Ja det skulle han.

Imorgon på morgonen bär det av med en liten tripp till Borlänge, har personligen satt mig ner med dalaöversättaren och det är ingen enkel resa, det sägs att det var filipinerna cirka år 233822 fkr som uppfann deras dialekt. Alltså, alkohol ikväll, antagligen fram till lördag, fem dagars alkohol, YEEEES !! I Magnus huvud är det cirka 5 bakisdagar, lär inte vara så kaxig på söndag. Sen har jag inte en aning om hur mycket pengar jag har, den här Internet banken strejkar och bankomater i Kaxås är det inget överflöd av, men jag antar att det är ett åttasiffrigt belop med många punkter på.

Jag har lite svårt att välja artister jag ska gå på Peace and Love också.... Winnerbäck är spickad, likaså Vilbeat (Läs rubrik) sorgliga är att jag bara kan en låt med volbeat, hahahaha.

Fan vad många läser min blogg, eller dom trycker säkert på länken på facebook utan att läsa, looooooosers = )


LÅT OSS NU SAMLAS OCH BLANDAS PÅ PEACE AND LOVE.


Hörs där fåglarna sjunger sin sista låt, på Älmhult motherfucking zoo. Eller nått.


Kyss

Dagen efter D

Morsning korsning. Igår var det kalas. Hårt som fan var det.

Tråkigt att det kom så lite folk, eller det var väl helt okej men dom som skulle komma kom ju inte, och dom som  inte skulle komma kom , lite rörigt. Det var faktiskt jäkligt roligt, man blev lite full på slutet men det var bara sköna kompisar där och dom bryr väl förhoppningsvis sig inte :P

Dom som gav mig presenter ska självfallet ha lite uppmärksamhet. Således:

Lena och Mia : Rockring och en hov. Underbara tjejer =)

Sammy och Ninni : Ett munspel, någon har stulit det ?

Tommy Nordin : Vägkritor (Intressant)

Kenta och Victor Nyberg : En påse med godis (Det är fortfarande oklart vilken jag fick den av så jag garderar mig)

Simon Röden min leeeeen : Peace And Love biljett, Resa tur och retur : Behöver jag säga något mer ? Underbarare människa lär vi få leta efter.

Det var typ alla, skulle inte vara nöjd över mig själv om jag glömt någon.


Ja, påvägen hem så somna jag iallafall mitt i vägen, det är vad jag kallar highroller !

Vill tacka alla som kom för en riktigt rolig kväll som gav på mycket skratt och ni är  skön.

Låt oss nu samlas och blandas på Peace And Love.

Kyss mina vänner och använd tandtråd


Äntligen

Idag ska vi vara : Glada, tokiga, vilda, sköna, galna, trevliga,  impa, snurra. yra, och vara allmänt bäst i världen =)



Hihi, idag är det lördag, hoppas det blir grymt väder. Ska röjja undan lite här i hemmet så jag får plats med alla presenter när jag kommer hem, imorgon =) Om man säger såhär, man är uppe ganska tidigt, power nap senare idag är needed!

Skulle ha bakat tårtorna igår men det gick ju inte om dom skulle vara färska så man får ta hästen i manen idag istället. Har ju en tårta att hämta ut på Ica också, 5 tårtor kan bli bitigt åt er, men ni får kämpa, dessutom brukar alkohol vara till en viss fördel när man ska käka, därav kanske mina hembakade tårtor också kommer att smaka gott, zoo tabbletter på en tårta måste ju vara guds verk :D

Alla ni som ska hyra släpvagn på statoil för att frakta presenterna, jag är ganska säker på att ni kan lämna tillbaks den i mörsil, men det går väl bra att ställa tillbaks där ni hyrde.


Glöm inte det glada humöret hemma heller, har inte tid med fuckers  =)

Om ni inte hittar, ring på 0702776142 och fråga efter vägen (Mohahahaha)

Igår (Läs midsommaren) var ju sugig, tog och sov jag : P

Bend over, de kommer iallfall Simon göra !

Gott snack, hey hey

Plånboken lättar

Tråkigt att plånboken har fått sina smällar de senaste dagarna, den börjar bli grinig.

I onsdags skrev jag ett långt blogg-inlägg men tror du inte på fan att det försvann ? Jo så var fallet. Orkade inte skriva om, var även och hälsade på Mia då, kika på film, drack vin, eller flaskan tog nå fan slut fort, vet fan inte hur :P Sen spelade jag upp min låt för henne, eller VÅR låt, som vi har skrivit. Hon var lyrisk, skrattade också, åt låten eller mig, bra fråga... :)

Igår var lugn, åkte hem, sov typ 40 timmar, och nu är jag här, ska dra på affären för att köpa diverse tillbehör tills imorgon. NIIIIICE det kommer bli =)

Stora frågan, vad fan händer ikväll ? Kan inte förstå att det är så lungt på havet.

Antar att man får dra många tunga lass idag, allt för er =)

Haha för att lätta lite på förväntningarna med födelsedagspresenterna så är inte innehållet så viktigt, bara att mina sköna kompisar kommer =) (Läs ironi, eller något) =)

Jag ska köpa en present till Simon också, min dikt går således "Simon, eftersom din förra tjej sprack, så köper jag nu en med bättre gummimundering, med autouppblåsning lär du bli en kung, du har även fixad massage på din pung" =)


Ha det bra gayar, så får vi se vart det slutar


Juni den 16

ja, man är 21 år, fyfan  vad gammal man är, gråhåret börjar så saktiliga brytas fram. Ser fram emot USA resa då jag egentlgen har användning av min höga ålder. Det får bli då det. Inte för att jag har planerat in någon.

Och vart FAN är ALLA mina presenter ? Står den på parkeringen månne tro ? Har den redan blivit sjösatt ? Är någon ute och testflyger det eller är det för tungt för att bära upp för trappen  ? Frågorna är många just nu, väldigt många.

Ingen tårta har jag sett heller, vafan.


Nä nu måste jag åka till Änge men har inte en aning hur jag ska ta mig dit.

Grattis Magnus, det är du värd.



Kyss

Skrivkramp, noooot.

Ja detta har varit en helg som har varit sådär.  I fredags var jag nere hos pontus och spela fifa, sen gick jag hem och gjorde ingenting, eller jag spela bingo på ss, och sen kika jag på hockey, sen var man tröttast! Kan ha berott på att matchen sluta runt fem.


Igår (Läs lördag) inleddes väldigt lungt, för att sedan sluta i dans, vilket i sig är det värsta man har gjort, dansa en dans, som blev den sista i hela mitt liv, haha jag har en taktkänsla som en krabba och motorik som en åsna. Inte topnotch. Sen var jag till Pontus nya lägenhet och snodde en scarf, mohahaha.  Lite braaaat eller.

 

Imorgon blir en återhållsam dag,  som kommer följas av en bra tisdag, då jag fyller år. Åker nog till Fåker för att hämta presenter =) Sen på Onsdag ska jag nog kika hur Mia bor. Torsdag ska jag köpa upp bolaget med tanke på att på lördag så är det super feeeeeeeeest.  Ni kommer kunna köpa alkohol på plats eftersom midsommaren är dagen innan och alla lär väl ska dricka det dom har då. Man är ju inte dum.

 

Slumdog millionaire, GRYM FILM. Även låten  Paperplanes m ed Mia.

 

Nä dra åt helvete så syns vi där.

 

Kiss på benet.


Gott snack

Sitter och kikar på NHL, stanley cup sista finalen. Står 0-0 så det har väl inte hänt så mycket.


Idag har jag varit i Änge, käkat mat  och handlat på posten... Sen åkte jag hem till Pontus och ägde sönder på Fifa. Jag är fan grym på det där. Synd att jag förlora.


Cool guys don´t look att explosions, they blow things up and then walk away


Vad händer imorgon då?

Veckan kommer förhoppningsvis bli kuuuuuuung =)

Fan midsommar är inte ens planerad, tråkigt värre, men något lär väl hända... Lördagen, dvs midsommardagen, kommer bli underbar.


Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal


So long suckers, bye bye

Molotov

Så kändes det när jag skapade det poetiska stycket "Djursmash"


Ekorren lutar sig fram, människa kommer, skär halsen av den med en kam.
Björnen doftar inte gott, förlorade nyss 10 laxar på en nitlott.
Hästar trampar ängar ner, ingen åt dom alls ler.
Mullvaden känner sig yr, sprängs bort av en mina, mitt ute på en myr.
Musen mallan steker kött, bor på en kyrkgård, så där är det dött.
Åsnan fruktar livet sitt, när två pansarvagnar klyver han på hans mitt.
Ödlan Åke krasslig är, har nog ätit mycket björnbär.

DONT YOU CRY TONIGTH!!!

Idag har jag spelat bilbingo, av allt att dömma vinner jag alltid, tråkigt värre när det är 200 andra pensionärer som också gör det samtidigt så man får cirka 10 kr.

Snart fyller jag år, funderar på att göra något riktigt busigt då, tänt var det här !!!!

Vad kan hända imorgon då? Kom med förslag, annars blir det en tråkig dag.
Så FRUKTANSVÄRT skönt att inte supa under helgen. ME LIKE.

Idag har inte jag duschat, jag har sprutat parfym på mig istället.


Ha det bra för det ska jag .

Kyss på örsnibben

10 Juni 2009

Regnet duggar så saktiliga mot marken, duvorna blir stenade av ungdommar i parken.
Lärkan låter öm och i frid, endast lejonet kan göra den invalid.
Papegojan snackar och skrattar, brukar småglutta på mattes pattar.
Pelikanen fryser mot kvällen, brukar sällan hamna i fyllecellen.
Skatan står förhoppningsvis mitt i gatan, när en lastbil får glid och kör över hakan.
Kråkan är inte särskilt klok, den börjar nafsa på en fiskekrok.


Ett stycke ur Magnus Poesi som kommer ut våren 2015.

Idag är det som vanligt regn, ingen lycka. Förhoppningsvis kommer den totala sådan i fotbollsmatchen. Vinner inte Sverige så skickar vi Lagerbäck, då tycker jag att Lagrell kan börja arbeta, Svennis, Backe ? VA VA VA? skulle vara grymt.

Nä nu ska jag göra något viktigt för samhället. Näääärååååå.


Hej då kyss på vaden

Murra

YeahAlltså, igår kväll städade jag mitt rum och hade skoj med Klas. (Jag vet, det låter sorgligt eftersom det är en nallebjörn) Shit vilka shot man fick in på han, han vet sin plats, numera framför kameran! Funderar på att ställa ut han på någon finare utställning.... Kanske skulle gå sådär.


Sen börjar man ju bli måttligt irriterad på sömnbristen, siiter här som någon jävla skönhög som aldrig verkat fått träffa på en säng. Funderar starkt på att sticka iväg till Änge imorgon och försöka få ut några riktiga sömntabbletter, få lite fart på dygnsrytm. Jag kommer bli en riktig piller pumpare, yeah!!!


Kanske sa en gång en gubbe som heter grubbler, eller vad sa han sa du ?

Idag har jag halsfluss och rövhosta, living the dream, och ogilla morgondagen, eller inte ogilla. DUM PLANERING menar jag självfallet. Sverige spelar sin vm-kval match, och Tulleråsen är det Bil-bingo i. Inte för att vara dum men hej då Tulleråsen. Ibrakadabra show är spikad.

Jag hade gärna tryckt in en rad hur mycket synd jag tycker om mig själv, men folk ledsnar ganska fort på sånt så jag skiter i det :)

Regn

Om jag var vädergud så hade jag nog gjort samma sak, bjudit på regn, men denhär jävla åskan är väl inte så jäkla vass. Hoppla hoppla, egentligen har jag inget att skriva här. Tänkte det kunde vara kul med en uppdatering, men just nu finns det ju inget att uppdatera med. Jo förrästen, vad har hänt på mitt rum ? Jävla stök kan man tro. Den som känner sig sugen på att städa vet vart jag bor.


Idag har jag sökt massa jobb, %-chansen att jag får något är väl inte överhängande med tanke på att man inte är överkvalficerad för något jobb - på pappret iallfall. Vill flytta till Stockholm så fort som möjligt men allting har sin tid tydligen. Eller man kanske ska göra en longshot och bli telefon grejs, topnotch!


Min telefon är också borta, den har bliviti stulen, den som kommer och säger något annat ljuger, för jag ska ta en ny på försäkringen.
Den som frågar mig om jag vill dricka i helgen får en smäll på käften, nästa gång det blir av är på mitt födelsedags kalas.

Sorry igen alla.


Ha det bra
Kyss på frillen


ÖHHHH

Intresseväckande helg. Man kan tro att det intogs lite alkohol....  Således får man betala priset för det idag (Söndag).


Fredags spenderade jag med Simon, vilket också visade sig vara ett klokt val. Vi tänkte åka på bingo, men det var ett minne blott när Simon var på studentmiddag, då han, låt oss säga "Råkade" ta sig ett glas rött. Det blev också starten till vad som kommas skall. Vi gled vidare på hör och häpna, travet!!! Tur för mig där.. Drack lite öl... Spelade på hästarna (Kan inte så mycket om dom så man gick på namnen) Sekunden senare stod man med 1000 kr i handen :D

Var kvar där ett tag sen drog vi hem till Simon där det var fest, hans syster hade tagit tag i sig själv och styrt upp något. i stil med regular party. Efter vi hade varit där ett tag drog vi ner mot stan, landade på Marité gjorde jag, Skulle jätte gärna berätta vad som hände där men dessvärre är det svart. Se nedanför om det har blivit någon otrevlighet.


Lördagen var Sweeeet, vaknade väntade och drog iväg. Jag och Simon var på trav, för att i sin ordning vinna lite pengar... Vilket vi INTE gjorde. Förlorade en hel del men tror jag gick plus inom travsammanhang...Vi träffade även Niklas där vilket var väldans trevligt.  Sen åkte vi typ direkt iväg på Plaza för att käka lite och inhalera alkohol, men först och främst kika på fotboll, synd att Sverige sög. Blackjack bordet var intressantare, ett tag iallafall tills pengarna var slut.


Sen drog jag till Kaxås..... Svart stjärt.


Alla som jag har varit otrevliga emot, ber jag ursäkt till. Alla saker jag säger får ni ha översende med, gåtan kallas man för när man är i dimman, påminn mig inte om något som kan ha verkats helt cp. Pallar inte.


Ha det bra
kyss

Leeeeeeen

Betade av några rullar med Mia igår också, intresseväckande filmer kan man tro =p

Under nattens gång har man inte sovit så jätte mycket, så funderar på att sova i 2-3 timmar, nu när det är så tråkigt väder, haha hade gjort det ändå =)


Blev inte mycket klippa gräs igår, hagel och regn kom så stort så. huuuum, ikväll kanske man ska göra något skoj, inte för att jag kommer på något så kom med förslag =)



Helgen kommer bli KUNG - Simon och jag ska dra på trav, och dom med coolast namn vinner alltid, så stå gärna inte och smyglyssna på mig när jag drar vinnarna =) Senare på kvällen ska vi dra ett gäng på Plaza och käka men framförallt, kolla Zlatan Ibrahimovic , jag menar självfallet Sverige. Ett lag byggs ju inte upp av en spelare. ELLER ?


Man tröttnar rätt fort på att skriva här kan man tro.

Sug gay din snygga tjej, hej!

Ansvarstagarn alá me

Igår kikade jag och Mia som sagt var på film, det var trevligt... Katastrof därefter när jag hittade Klas, gråten kunde inte hålla sig inne, han är numera inte vid liv, RIP BABE ....

Idag blåser det ute, tornado är jag nästan beredd att bedömma detta oväder till. Jorden slutar dock inte att snurra, så jag måste ut och gasa lite 4-hjuling och plocka upp en lövhög som jag missade förra gången det bar av, och eftersom jag missade gårdagens gräsklippning tyder det på att jag måste göra det idag, fy och skam för den som ger sig.


Helgen blir GRYM, planeringen är däremot inte spikad så återkommer om det, för ni är antagligen jääääävligt många som bryr er där ute =)


KAFFETIME nu! 

Aurevoir suckers

BLOGG OPENING

Idag har jag gjort en ny blogg, Den förra hade övermånga besökare och jag glömde bort mitt lösenord.


Idag spelar jag och Mia tv-spel (Eller Mia har parasitat till sig kontrollen alldeles själv)  Sen ska vi kolla på film, Vi hade iallafall tur med vädret och/eller Twiligth.

Sug balle, hej då!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0