Rest

Då satt man här igen, nu cirka jätte länge sen man skrev här.

Jag har fruktansvärt tråkigt här på jobbet så tänkte jag kunde skriva lite, nu gäller det bara att komma på vad. Jag har ju då flyttat hem från Oslo ijumed att jag ska köra lite snöskoter... Ren manlighet. Blir väl att man drar vidare lite senare när vintern är över.

Fåse, ja just... Både min dator och telefonerna har gått sönder, vilket inte här så jäkla coolt. Jag som tycker att jag behandlar mina föremål med respekt.  Tycker det är lite småbögigt att blogga, men det är som lite skoj också.

Igår var jag på krogen. Det första bankomaten gör när jag ska plocka ut pengar är att tugga upp korteten, det kan man säga är lite oflyt. Fast det blev ju väldigt billigt där inne, de andra fick nå bjuda.  Sega är väl att jag måste göra de tillbaks, underhållningen i det är ju att jag alltid brukar göra det annars så ingen skada skedd må hoppas.

Det var ju fruktansvärt många gammla känningar, det är det som är roligt när man går ut... Farbror Magnus blir ju rätt speedad och jag var ju inte särskilt full, jag är en gud.

Man säger ju så lustiga saker också när man är ute har jag kommit på, men va fan... Man lever bara en gång...

Nu måste jag jobba (HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA) Skämt och sido... Nu ska jag näta lite här på nätet, kolla om man hittar något intressant att köpa. Tar emot att ha mycket pengar..... NOT.


Hörs när vi ses eller typ hälst inte.

Kyss


RSS 2.0