Laminera Mera

Varför skulle man göra det? Mjoo, då tål tex en pappersbit vatten i större utsträckning, jag skulle vilja säga att jag är något av i-landsproblemens Bosse bildoktor. I en mer perfekt värld hade nu 4 miljoner fler viktiga avhandlingar, kontrakt och dyl varit laminerat, dock i sig betyder det ju att det är "Final" så att säga, att det är oändringsbart. Jag kände själv vilket funktion o:et fyllde ut i oamvändbart. jävligt användbart helt enkelt!

Jag har i tidigare blogginlägg skrivit "åhhh fan va tråkigt jag har", varför inte vända på det hela och säga ; Fan vad tråkig du är!

Varför sitter man 04:15 och skriver ett blogginlägg? Haha, ställde jag just en fråga till mig själv? I think i diiid! Jag har vänt på dygnet en aning, daxsol existerar inte :)

Sen när man börjat träna som en jävla gaytok så behöver jag sova mina 12 timmar. välförtjänt, vilodag imorgon, haha lite kul att det heter så i sig iju med att det typ det enda jag gör, höhö.

Sen får nii ju börja kommentera här på blloggen, ställ frågor, kom på ämnen jag ska skriva om, som ni tidigare har tagit del av är jag en jävligt allmänbildad människa, som vet allt mellan himmel och jord.

Satt och lästeigenom någon typ "tripprapport" om alkohol på Flaschback... 21 dagar, det är inte dåligt,en annan får dom där symtomen efter 3 dagar. Inge synd om mig!

Del 1→     https://www.flashback.org/t654530          
Del 2→     https://www.flashback.org/t696257

Det är ganska mycket text men helt klart läsvärd.

Nää man kanske ska sluta när man är på topp, bra tack HEJ


RSS 2.0