Rabarber-zxo

Good evning.


Nu när jag tänker efter så har jag inte använt mig av det engelska språket på hälsningsstadiet vilket jag måste göra, för att visa min internationella fingertoppkänsla så bjuder jag på det (Läs ovanför).

hum, det har varit full rulle ett tag, stressad man är !!!!!!! Efter jag har sagt upp mig har man inte haft en lugn stund, pension nästa ? NJOOO inte fasen är man långt ifrån det.

Well, har ju då varit på gatufesten i Sundsvall. Det kan diskuteras således hurvida det gick bra eller dåligt. På fredagen anlände jag runt 22.00 om jag inte minns helt fel. För att sedan fixa lite grejs och sedan möta upp Mia och Lena. Vi skulle gå på casino och förverkliga våra drömmar om rikedom. Vist gjorde vi det, eller... Inte Lena :D Mia vann 600 spänn och jag vann lite jag också, siffran är inte helt klar för det var så många nollor och ,-tecken,,,, Elller nåt.

Lördagen var lite speciellt spenderad på diverse ställen. Jag börja dricka typ 2 kanske. Klart som korvspa ska Magnus tänka väldigt ekonomiskt, så han ska planka in på gatufesten, två första gångerna gick bra... blev ju utkastad dock (Damn you T-shirt). För att sedan testa en 3 gång... Det man beräknade fel denna gång var höjd, fart och spetsighet. Spetsigheten är något som verkligen  missbedömdes, jag går fram i Stefan Holm stil, men fotsättningen var väl inte riktigt något som var i takt med armböjjen, så jag spetsar diverse kroppsdelar och får något som kallas för smärta, fick man dra upp på akuten och hänga där, världens bästa Mia var ödmjuk och kom upp och höll mig sällskap, sjukt schyst!


Igår åkte man hem med Dempa, malin, ekeroot och lilla gubben Ackeflo, dom tar på mig i smyg, och vi var på ikea, det var kul.

Idag har jag varit i Järpen som personligt stöd när Henke skulle besikta en bil.

Imorgon ska jag in till stan och vara hundvakt åt Mia (Mia är inte hunden, hunden heter Molly), PAYBACK kallar vi det för =))


Eat shit and die, nu ska jag ---- ja jag vet faktiskt inte vad jag ska göra men skit samma din surrogatmamma.


Hare

kyss

Kommentarer
Postat av: Mia

Klart ja ställer upp för dig min bästa magga! Jaaa. magnus, under tutten.. föddes med silikon å valde att ta bort detta, därav ärret :P

2009-07-08 @ 19:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0