Återställd i en skalld med skifferrand.

Antas att detta är nutid, anta att detta är en vison. Vars föregående mörker har smulats sönder. Bara djupa människor förstår detta, och nej, inte som din mamma, utan djup som i djup.

IM HAPPY I´M FEELING GLAD. Haha det är skööönt. Nu är det bara att fortsätta att va lika cool som jag. Det är inget alla kan "Pull off" så att säga.

Har några saker till som bör fixas innan perfektion entrar scen. Skulle va skönt om man blev återställd så fint som man brukar säga det.

Sen har jag märkt att mina problem är inte problem om man jämför med några andras, skulle vilja citera Pierre Tanguy "Det är sjukt, helt jävla sjukt". Har man sagt A får man säga B men så långt har inte jag kommit i alfabetet än så jag gör er besvikna, hahahahhahaha underbara blogg.

Jag har kommit på en extremt cool idé, ett litet projekt så att säga, jag satsar 1-3 k, och försöker få upp det till 50K, det kan inte vara helt omöjligt? Man får använda sig av spel, dvs trav, poker oddset osv.. Aktier, handel av olika saker osv osv osv. Fatta vad grym jag skulle va om jag klara det, kunde man ta typ sista december som deadline, och har man bara fått ihop 25 k, blir det att åka på casino o dubbla upp, haha underbart.Antingen vinner man, eller så förlorar man, kan ju inte va nå dåligt över det? Jag mena 3k är inte mycket pengar. Måste bara bygga upp ett system på något vis, så får man läsa på lite på travronden, ekonomisider osv :) Fan va tråkigt om man skulle vinna 50 k direkt på trav, haha epic failure.. Fast då har man ju klarat de så då kan man ju höja ribban till nästa gång :)

Sen bör min Iphone 4 dimpa ner i brevlådan idag, fick damp när den inte gjorde det igår.... Fan har in inget intressant att skriva här eftersom jag inte gjort någonting typ de sista dagarna, jaja.. vi har ju iaf varandra!

Haha har typ drömt om samma person 3 nätter på rad nu också, de måste ju bara att jag saknar denne så extremt, fan va djup jag är...

Kyssaar på alla med 75c + ni andra får en handskakning.

Cameltoe ftw!

Kommentarer
Postat av: niklas

uppdatering! ;-)

2010-09-04 @ 14:07:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0